Ondersteuning bij dementie

  • Persoonlijke begeleiding
  • Gespecialiseerd in geheugenproblemen
  • Aanspreekpunt voor u en uw naasten

Als u of uw naaste te maken krijgt met dementie heeft u vaak veel vragen. Wellicht heeft u behoefte aan ondersteuning. U kunt hiervoor terecht bij een casemanagers dementie van Palet. Hij/zij is een vaste contactpersoon voor mensen met dementie, maar ook voor familieleden, partners, mantelzorgers en andere betrokken zorgverleners.

Iedereen is wel eens vergeetachtig of heeft moeite met het houden van overzicht. Dat neemt bij het ouder worden vaak wat toe. Zolang u daar in het dagelijks leven geen last van heeft, is er niets aan de hand. Maar heeft u het idee dat bijvoorbeeld bij uw partner, vader of moeder meer aan de hand is en maakt u zich daarover zorgen, dan is het tijd om stappen te ondernemen. De huisarts kan onderzoek doen en adviseren wat er verder moet gebeuren. Mogelijk is er sprake van dementie.

Vaste contactpersoon

De casemanager dementie is een verpleegkundige van Palet die gespecialiseerd is in geheugenproblemen en dementie. U kunt naast alle vragen over dementie ook bij de casemanager terecht voor vragen over wonen, zorg, relaties en een zinvolle invulling van de dag. De huisarts blijft verantwoordelijk voor de medische zorg.

De casemanagers van Palet werken in de gemeenten Leeuwarden, Waadhoeke en Harlingen.

Wachttijd

De actuele wachttijd vindt u op de website van de KwadrantGroep 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.