A A A

DETAILPAGINA-ZORG.png

Dovenzorg Oorizon

Voor dove of slechthorende ouderen is het af en toe lastig duidelijk te maken welke ondersteuning zij nodig hebben. Om wensen en behoeften kenbaar te maken, is er de dovenzorg van Oorizon in Friesland. Oorizon is namelijk gespecialiseerd in communicatie met doven en slechthorenden.


Het team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers, waarvan een aantal zelf doof of slechthorend is. Zij weten uit eigen ervaring hoe uw wereld eruit ziet en helpen u met aanpassingen in uw dagelijks leven. Oorizon maakt uw wereld groter.

 

Diensten en ondersteuning
Een team van medewerkers in Friesland biedt individuele begeleiding, thuiszorg, verzorging, verpleging en organiseert activiteiten in ons dagactiviteitencentrum. Ook bieden we appartementen in Greunshiem, waar u zorg van Oorizon kunt ontvangen. Afhankelijk van uw zorgwensen en zorgbehoeften zijn verschillende diensten inzetbaar.

 

Dovenzorg via Oorizon wordt afhankelijk van de soort zorg vergoedt uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW). Voor zorg en dienstverlening van Oorizon heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij uw aanvraag.  

 

Contact met Oorizon
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oorizon, Team doven en slechthorenden.

Wijkzorgcentrum Greunshiem
Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden
Tel: (058) 213 03 41
Teksttelefoon/fax: (058) 216 51 08
Mob: (06) 48 55 07 67
Email: oorizon@paletgroep.nl

 

Wij leveren zorg voor doven en slechthorenden in heel Friesland vanuit locaties in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

Samenwerking Oorizon met Hoor Friesland en GGMD

Deze drie organisaties met expertise op het gebied van hoorproblematiek, hebben hun krachten gebundeld. Speciaal voor gemeenten en sociale wijkteams is er een flyer gemaakt met informatie over de activiteiten die Oorizon, Hoor Friesland en GGMD organiseren voor mensen met hoorproblemen.

 

Download de flyer ‘Experts bij hoorproblemen’>>

 

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: