De Uiterton

  • Woonzorgcentrum
  • Zorg en ondersteuning op Vlieland
  • Wmo loket en uitleen van hulpmiddelen

Woonzorgcentrum de Uiterton is gevestigd op het Waddeneiland Vlieland en ligt aan de Boslaan, op loopafstand van de haven en de winkels in het dorp. Vanuit het woonzorgcentrum heeft u uitzicht op de Waddenzee. Woonzorgcentrum De Uiterton biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten en groepsopvang.

Wonen en diverse diensten

De Uiterton heeft 24 seniorenappartementen met een eigen woon/slaapkamer, douche en toilet, en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het woonzorgcentrum. Er is een kapper, pedicure en een fysiotherapeut.

Zowel bewoners van De Uiterton als inwoners van Vlieland zijn welkom voor gezelligheid, een kop koffie, een maaltijd en activiteiten zoals ochtendgymnastiek, biljarten, sjoelen, handwerken, bingo en nog veel meer. Bent u op zoek naar activiteiten gedurende de dag, kom dan gezellig langs. In de Uiterton kunt u ook terecht voor diverse diensten zoals de fysiotherapeut, pedicure, kapper en een uitleencentrum voor hulpmiddelen.

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.