Greunshiem

  • Aan riviertje de Potmarge in Leeuwarden
  • Veel activiteiten en gezelligheid
  • Woonzorgcentrum met 75 appartementen

Woonzorgcentrum Greunshiem is gelegen in de Schepenbuurt aan het riviertje de Potmarge. In de omgeving van Greunshiem staat een groot aantal aanleunwoningen. De huurders kunnen gebruiken maken van de vele voorzieningen in Greunshiem.

Verschillende mogelijkheden

Woonzorgcentrum Greunshiem heeft 75  appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer, keukenblok, slaapkamer, douche en toilet.  U kunt hier zelfstandig wonen en gebruiken maken van de zorg die u nodig heeft. Er is Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Bent u ontslagen uit het ziekenhuis maar kunt u nog niet naar huis? Dan is er de mogelijkheid voor Eerstelijnsverblijf. Voor mensen die net wat meer behoefte hebben aan structuur is er het dagactiviteitencentrum.

In Greunshiem is ook het team Oorizon gevestigd. Dit team is gespecialiseerd in de zorg en ondersteuning voor doven en slechthorenden.

Veel voorzieningen

Greunshiem biedt verschillende voorzieningen. U kunt gezellig koffiedrinken of eten in het een wijkrestaurant. Ook is er een bibliotheek, biljart, winkel, kapsalon, pedicure en een fysiotherapeut. Zo hoeft u daarvoor de deur niet uit.

Activiteiten en gezelligheid

In Greunshiem bruist het van de activiteiten. Er is iedere dag wel iets te doen. Zoals een spelmiddag, activiteiten in de beweegtuin, zingen, toneel, bingo of een bustocht. Er is ook een kinderopvang in Geunshiem gevestigd. Dit zorgt voor veel gezelligheid. 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.