A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Woonzorgcentrum De Hofwijck

Woonzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.


Zowel bewoners van De Hofwijck als inwoners uit de omliggende wijk kunnen verder vanuit De Hofwijck gebruik maken van huishoudelijke hulp, thuiszorg, verpleging en verzorging. Het wijkzorgcentrum beschikt bovendien over een eigen grand café.

 

Wonen in De Hofwijck
Woonzorgcentrum De Hofwijck beschikt over ongeveer 80 seniorenappartementen met een eigen slaapkamer, douche en toilet, woonkamer en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het wijkzorgcentrum. Zo vindt u er een grand café, bibliotheek, biljartzaal, winkel, kapsalon, pedicure en een fysiotherapeut. U woont dicht bij het Rengerspark en bovendien vlak bij de binnenstad van Leeuwarden en het winkelcentrum van Bilgaard. 

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.


(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: