Verpleeghotel De Hofwijck

  • Kortdurend verblijf na ziekenhuisopname
  • Revalidatie, observatie en diagnostiek
  • 24 uur zorg aanwezig

Het Verpleeghotel is een revalidatie afdeling binnen woonzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden. U kunt er na een ziekenhuisopname werken aan uw verdere herstel. We noemen dit geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Daarnaast kunt u ook in het Verpleeghotel terecht als u tijdelijk 24 uur per dag intensieve zorg en verzorging nodig heeft. Dit noemen we Eerstelijnsverblijf. 

Het Verpleeghotel heeft 26 éénpersoon kamers. Er is 24 uur per dag verpleegkundige zorg aanwezig. Zo kunt u optimaal revalideren en u zo snel mogelijk weer zelfstandig redden. Wij adviseren u over de ondersteuning die u nodig heeft en, als dat nodig is, ook over de juiste woonomgeving.

U krijgt in het verpleeghotel een ruime en smaakvol ingerichte kamer met veel privacy. Elke kamer heeft een in hoogte verstelbaar bed, een eigen douch met toilet en verstelbare wastafel en een tv. Als gast in het verpleeghotel kunt u gebruik maken van de voorzieningen van De Hofwijck, zoals de cadeauwinkel, de kapper en het restaurant. 

Lees het verhaal van mevrouw Alves uit ons cliëntmagazine By ús. Zij vertelt over haar revalidatie in Verpleeghotel De Hofwijck:

Vakantie in het verpleeghotel 

Verpleeghotel De Hofwijck is ook een goede vakantiemogelijkheid als u zorg of behandeling nodig heeft. Informeer bij het Klant Advies Centrum over de mogelijkheden.