De Hofwijck

  • Vlakbij Rengerspark en de Leeuwarder binnenstad
  • Veel voorzieningen
  • Verpleeghuis met 68 appartementen en 26 hotelkamers

Het mooie aan wonen in De Hofwijck is dat u dichtbij de Leeuwarder binnenstad woont. Dat geeft gezelligheid. In het verpleeghuis zelf worden veel activiteiten gehouden en kunt u het dagcentrum bezoeken. Wij sluiten onze zorg aan bij uw gewoonten en voorkeuren. 

Wonen met zorg

Verpleeghuis De Hofwijck heeft 68 appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer, keukenblok, slaapkamer, douche en toilet. U woont er zelfstandig en krijgt de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Ook kunt gebruik maken van verschillende diensten in De Hofwijck. Er is een restaurant, bibliotheek, biljartzaal, winkel, kapsalon, pedicure en een fysiotherapeut.

Wij bieden verzorging en verpleging. De Specialist Ouderengeneeskundige is eindverantwoordelijk voor uw medische zorg en bieden we naast de zorg ook intensieve behandeling. U kunt dan een beroep doen de behandelaars van het KwadrantGroep Behandelteam, zoals een ergotherapeut en de fysiotherapeut.

Herstelzorg in De Hofwijck

Het verpleeghotel in De Hofwijck in Leeuwarden is gespecialiseerd in herstelzorg; Eerstelijnsverblijf en Geriatrische revalidatie.

Activiteiten en gezelligheid

In De Hofwijck worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een leuke workshop, biljarten, bingo, een koffieochtend of een uitstapje. U kunt gezellig eten in het restaurant. In De Hofwijck zit ook een dagcentrum, er is groepsopvang en er zijn mogelijkheden voor Eerstelijnsverblijf.