De Hofwijck

  • Vlakbij Rengerspark en de Leeuwarder binnenstad
  • Veel voorzieningen
  • Woonzorgcentrum met 80 appartementen

Het mooie aan wonen in De Hofwijck is dat u dichtbij de Leeuwarder binnenstad woont. Dat geeft gezelligheid. In het woonzorgcentrum zelf worden veel activiteiten gehouden en kunt u het dagcentrum bezoeken. Wij sluiten onze zorg aan bij uw gewoonten en voorkeuren. Ook omwonenden zijn van harte welkom bij onze activiteiten.

Wonen met zorg

Woonzorgcentrum De Hofwijck heeft 80 appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer, keukenblok, slaapkamer, douche en toilet.  U woont er zelfstandig en krijgt de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Ook kunt gebruik maken van verschillende diensten in De Hofwijck. Er is een grand café, bibliotheek, biljartzaal, winkel, kapsalon, pedicure en een fysiotherapeut.

Wij bieden u verzorging, verpleging en als dat nodig is intensieve behandeling.  Ook kunt u een beroep doen op diverse behandelaars van het KwadrantGroep Behandelteam, zoals een ergotherapeut en de fysiotherapeut. In De Hofwijck zit ook een dagcentrum, er is groepsopvang en er zijn mogelijkheden voor Eerstelijnsverblijf. 

Verpleeghotel De Hofwijck is een hotelvoorziening binnen het woonzorgcentrum. Hier kunt terecht voor zorg en behandeling na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of bij revalidatie.

Activiteiten en gezelligheid

In De Hofwijck worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een leuke workshop, biljarten, bingo, een koffieochtend of een uitstapje. U kunt gezellig eten in het restaurant.

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.