Parkhoven

  • Kleinschalig wonen
  • Nieuw gebouw aan de Potmarge
  • Rustige en huiselijke sfeer

Parkhoven in Leeuwarden biedt specialistische verpleeghuiszorg aan ouderen en chronisch zieken in een huiselijke omgeving. U kunt er tijdelijk verblijven om te revalideren of u kunt permanent in Parkhoven wonen. Kunt u nog zelfstandig thuis wonen, dan biedt Parkhoven mogelijkheden voor dagbehandeling en specialistische zorg. Het complex is in 2018 opgeleverd en is gebouwd volgens de nieuwste inzichten.

Video

Klik op de onderstaande foto om een kijkje te nemen in Parkhoven.

Video Parkhoven

Wonen in Parkhoven

Wanneer u door dementie of een somatische (lichamelijke) aandoening niet meer in staat bent zelfstandig te wonen kunt u terecht in Parkhoven. In Parkhoven zijn 54 plaatsen voor kleinschalig wonen. Met begeleiding en 24-uurszorg creëren we een woonsituatie waarbij de wensen en behoeften van bewoners het uitgangspunt zijn. Een normale huiselijke sfeer met de begeleiding en zorg die nodig is. De bewoner heeft een eigen kamer. In de gezamenlijke huiskamer met keuken wordt met elkaar geleefd. Er is een duidelijke dagstructuur.

Wijkhuispitaal in Parkhoven

Wanneer u tijdelijk een behandeling nodig heeft omdat uw astma of diabetes is ontregeld of doordat u bijvoorbeeld bent gevallen en uw huisarts vindt het nodig dat er een behandeling wordt gestart of dat extra observatie nodig is, dan kunt u terecht in het Wijkhuispitaal in Parkhoven. Verblijf in het Wijkhuispitaal is ook mogelijk in plaats van een opname in het ziekenhuis.

Het verblijf is altijd tijdelijk en duurt maximaal 21 dagen. Uw huisarts werkt nauw samen met onze verpleegkundigen en specialisten. De zorg is toegespitst op ouderen en chronisch zieken. Het Wijkhuispitaal is gevestigd in Parkhoven en heeft 12 kamers. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet.

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.