Sint Jozef Leeuwarden

  • Aan de Dokkumer Ee in Leeuwarden
  • Vlak bij de binnenstad
  • Woonzorgcentrum met 38 appartementen

Woonzorgcentrum Sint Jozef is mooi gelegen aan de Dokkumer Ee, in de wijk Bloemenbuurt/Oldegalileën in Leeuwarden. De gezellige Leeuwarder binnenstad is om de hoek. De sfeer is gemoedelijk en er worden veel activiteiten georganiseerd. De zorg wordt aangesloten op uw gewoonten en voorkeuren.

Veel voorzieningen

Woonzorgcentrum Sint Jozef heeft 38 appartementen. Ieder appartement heeft een woonkamer, keukenblok, slaapkamer, douche en toilet. U kunt hier zelfstandig wonen en gebruiken maken van de zorg die u nodig heeft. Er is kleinschalig wonen voor mensen met dementie en lichamelijke (somatische) aandoeningen. Voor mensen die net wat meer behoefte hebben aan structuur is er groepsopvang. 

In Sint Jozef zijn veel voorzieningen. Er is een kapper, pedicure, fysiotherapeut, bibliotheek, een biljartruimte en een winkeltje. Ook de hoorapparatenspecialist en trombosedienst houden zitting. Wekelijks is er een kerkdienst in de kapel.

Herstelzorg

Als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen en lichte ondersteuning nodig heeft, dan kunt u voor een korte periode verblijven in Sint Jozef. Dit noemen we Eerstelijnsverblijf laag. Als uw zorgvraag meer complex is, dan heeft KwadrantGroep drie locaties waar wij gespecialiseerde herstelzorg bieden. Bij ELV laag blijft uw huisarts uw behandelaar.

Van alles te doen

In Sint Jozef worden veel activiteiten georganiseerd. Zo zijn er activiteiten op het gebied van muziek, ontspanning, natuur en beweging, in groepsverband en individueel.