A A A

Eeltsje Folkertsmawei

Appartementencomplex Eeltsje Folkertsmawei in Leeuwarden is gevestigd in het hart van de wijk Westeinde. Vlakbij woonzorgcentrum Swettehiem en wijkcentrum Eeltsje’s Hiem. Op loofafstand ligt het overdekte winkelcentrum. Sfeervolle woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De 33 appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer met keuken. De 3-kamer woningen hebben een vloeroppervlak van circa 90 m2, een balkon en een berging op de begane grond. De appartementen bevinden zich boven een zorgplint waarin onder andere het zorgsteunpunt van Palet, een huisarts, fysiotherapeuten, een uitgiftepunt van de apotheek een een kinderopvang zijn gevestigd. 

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.
Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.


De woningen zijn eigendom van Elkien. Palet bemiddelt bij verhuur. Bij belangstelling kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.)

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: