A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Eezicht en De Helling

Appartementencomplexen Eezicht en De Helling in Leeuwarden hebben 83 appartementen in de wijk Bloemenbuurt en de wijk Oldegalileën. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken. U beschikt over één slaapkamer, met toegang tot het terras of balkon. Ieder appartement heeft bovendien een eigen inpandige berging. Appartementencomplex Eezicht bestaat uit 4 verdiepingen en complex De Helling heeft 3 woonlagen. Beide complexen zijn voorzien van een lift.

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

Over Eezicht en De Helling
Beide appartementencomplexen liggen aan de Dokkumer Ee en grenzen aan wijkzorgcentrum Sint Jozef. Eezicht heeft een doorgang naar het wijkzorgcentrum. Hier vindt u ook het zorgsteunpunt van Palet. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn in de buurt.

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: