A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Multifunctioneel centrum Ludingawaard

Multifunctioneel centrum Ludingawaard in Leeuwarden is de ontmoetingsplek voor bewoners van het MFC en wijkbewoners uit Bilgaard en omstreken. MFC Ludingawaard biedt u thuiszorg en dagopvang bij u in de buurt.


Daarnaast kunt u gebruik maken van onze specialistische zorgdeskundigen. In het MFC vindt u een groot aantal diensten en faciliteiten onder één dak. Zo kunt u gebruik maken van een maaltijd in het wijkrestaurant en dagbehandeling in het dagcentrum. Regelmatig worden er gezellige activiteiten georganiseerd. Speciaal voor ouderen met dementie biedt MFC Ludingawaard de mogelijkheid tot kleinschalig wonen.

 

Wonen in MFC Ludingawaard

MFC Ludingawaard in Leeuwarden beschikt over 34 seniorenwoningen met een eigen slaapkamer, douche en toilet, woonkamer en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het multifunctioneel centrum. Zo vindt u er een kapper, pedicure en een winkeltje.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: