A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Vrijwilligers steken handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

16-03-2017

Verschillende locaties van Palet kregen op 11 en 12 maart hulp van vrijwilligers. De vrijwilligers staken de handen uit de mouwen in het kader van NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

In het multifunctioneel centrum Ludingawaard in de Leeuwarder wijk Bilgaard is met hulp van leerlingen van De Friese Poort een grote voorjaarschoonmaak gehouden. Superfijn dat er weer door de ramen gekeken kan worden en dat alle hoekjes stofvrij zijn. De vrijwilligers kregen als dank een lunch aangeboden, mede mogelijk gemaakt door sponsor bakkerij Van der Kloet.

 

Bewoners en familieleden van wijkzorgcentrum Sint Jozef genoten van de hondendansdemonstratie van Bregtje Hut en haar vijf honden. De vrijwilligers die hierbij aanwezig waren maakten een high tea voor iedereen in de zaal. Op de pg-afdeling was een optreden van de trekharmonicaclub van Palet, en ook daar kreeg men wat lekkers bij de koffie.

 

In wijkzorgcentrum Greunshiem gingen bewoners samen met vrijwilligers in de tuin aan het werk. Onkruid werd verwijderd, planten gesnoeid en nieuwe plantjes gepland. Ook werden gezamenlijk de lekkerste hapjes klaargemaakt en natuurlijk genuttigd.

 

Een gezellige boel was het ook in Nij Statelân in Menaam tijdens een Amerikaanse dag. Vrijwilligers hielpen met het aankleden van de zaal in Amerikaanse stijl, bij het koffiedrinken, de quiz en bij de Amerikaanse maaltijd die tussen de middag werd geserveerd. ’s Middags na de thee werd een film gedraaid in de huisbioscoop. En tot slot was er een party met live-muziek.

 

Dankzij alle vrijwilligers is er veel werk verzet. Bedankt!

  

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: