A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Workshops en lezing tijdens Wereld Alzheimerdag

12-09-2016

Op woensdag 21 september a.s. is het Wereld Alzheimer Dag. Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam staat die dag bol van de activiteiten!

 

Van 9.30 tot 11.30 uur is er een aantal workshops en is er een lezing over dementie. De ochtend wordt afgesloten met een maaltijd die in het teken staat van gerechten van vroeger. Vanaf 14.30 is er in de binnentuin van Nij Statelân een optreden van een seniorenorkest.

 

Sociale benadering dementie
De lezing (9.30 – 10.00 uur) gaat over de sociale benadering van dementie. Wat is de rol van en het samenspel tussen de cliënt, de familie/mantelzorger(s) en de zorgprofessionals. De lezing wordt gegeven door Carolien van Leussen, adviseur en trainer op het gebied van de sociale benadering van dementie bij de Tao of Care. (http://tao-of-care.nl/)

Workshops

Er worden 3 workshops gehouden. Mindfulness en bewegen is een workshop, er is een workshop stoelyoga en Jeroen van Olffen, predikant uit Menaam, geeft de workshop ‘bijbels bewegen’. De workshops zijn normaal gesproken voor bewoners en cliënten van Nij Statelân. Om familieleden en mantelzorgers te laten ervaren wat mindfulness en bewegen voor mensen met dementie kan doen, zijn zij tijdens deze speciale dag uitgenodigd aan de workshops deel te nemen.

 

Welkom!
Bent u mantelzorger of heeft u een familielid met dementie en/of de ziekte alzheimer? Of bent u een professional of student die met dementerenden werkt? Dan bent u van harte uitgenodigd om Wereld Alzheimer Dag met ons mee te maken.
Aanmelden kan door een mail te sturen aan receptie-ns@paletgroep.nl
Graag aangeven welke workshop u wilt volgen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 16 september.

 

Adres Nij Statelân: Nijlân 25, 9036 JL in Menaam.

 

Beeld Wereld Alzheimer Dag KG.png

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: